Pippi på kask

Vissa dagar är ögonen vaknare än vanligt. Registrerar omgivningen även i 90 kilometer i timmen.

 

 

Trögdens svar på offentlig utsmyckning?

Märkligt nog påminner ”vägkonsten” mig, i all sin banala världslighet, om gamla litauiska helgedomar. Kanske är det helgerån att påstå något sådant. Men jag anar en liknande folklig skaparkraft. Viljan att berätta något. Att skicka ett budskap.

Vad vill Trögdens invånare säga omvärlden?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

4 tankar om “Pippi på kask

  1. Jag har varit frånvarande en tid, och hrä har det ju hänt en del ser jag. Massa roligt jag har gottat mig åt.
    Rubriken ovan säger väl det mesta, skulle jag tro i alla fall. De har pippi på sprit. Bor du i denna Trögd eller?

  2. Miss T: Tack! Japp, Trögden är min hemmaplan. Sydväst om Enköping.

    PaljettenQ: Visst är det lite märkligt. Termosen, koppen och flaskan står på en sten i närheten av oss. Från början stod där bara en vit mugg, sen dök kaffekoppen upp. Och så plötsligt upptäckte jag att hela scenen ändrats. Måste lägga mig i bakhåll! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s