… slutet gott?

Åtta veckors semester avslutades i ultrarapid. Målade om vardagsrummet i en il av brittsommarenergi. Energin räckte till ett terrängbetonat löppass också. Sen tog den slut. Hur ska jag hitta ork  till löneslaveriet i morgon?

Och var har jag lagt jobbhjärnan? Är det den till höger eller vänster om inredarditon? För övrigt är jag inte säker på vilken jag brukade använda för att springa heller. Den jag kopplat in verkar förunderligt slö och omotiverad.

Hjärnkraft

……………………………………………………………………..

4 tankar om “… slutet gott?

  1. Du börjar jobba igen och jag har blivit klar och skickat iväg ett projekt, nu ska jag fortsätta med ett arbete som har legat på is under sommaren… tomrummet och startsträckan känns som en simtur i våt cement. Kanske den där innestående lunchen kan piffa till orken lite?

  2. Oj, 27 hjärnor! Själv har jag bara min inskränkta löparhjärna att hålla reda på medan snitsaren får vara mer än nöjd med sin noga strukturerade snitsardito. Tildo säger sig ha ”pruttiljoners pruttiljoner hjärnor”, men hennes är å andra sidan mycket, mycket små.

  3. Paljetten: Lunch hade minsann varit nåt, men tyvärr är jag ensam hemma den här veckan. Och då hinner jag knappt med en lunch på stående fot om inte flexkontot ska skrika minus. 😦
    Nästa vecka? Eller vänta nu – följer du efter ditt projekt österut då?

    Jumper: Är inte helt säker på att hjärnfördelningen är lättare att hålla ordning på i Snitsarbo, även oräknat Tildo. Undrar om hennes också kostar 25 kronor per påse på koperationen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s