6 tankar om “Ur form

  1. Löjligt eller inte. Faktumet att du faktiskt sprang 6k häromdagen är ju sanslöst positivt. Och en bra start på återgången till den gamla goda formen. Så att träningsvärken inte blir alltför svår i Valborg.

    För du har väl anmält dig??

  2. P: Haha, säkert! 🙂

    Benet: 😦 Nej, jag har faktiskt inte anmält mig. Tvingades inse att jag inte är fit nog att klarar gästgivaräventyret. Kikade lite på Fredrikas kortare varianter, men inte ens för det skulle kroppen hålla. Eller hålla och hålla, jag skulle kanske klara det men det skulle bli mer lidande än nöje. Och jag vill ju inte att min riktiga ultradebut ska fungera som avskräckande exempel. Så jag fortsätter att se fram emot min första ultraäventyr med längtan och spänning! Kanske blir det ngt egenkomponerat, gärna i Skåne, och gärna i högväxt sällskap.

    Västgötskan: Jag lever på hoppet! Men just nu ligger jag lite lågt. Kan inte gå på grund av en överjäkulsk träningsvärk efter ett cirkelfyspass.

    Ingmarie: Så sant! Och eftersom träningen tar så lite tid hinner man fila naglarna, baka bröd och läsa böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s