Sökes: intern farthållare

Lätt distans, medelhård distans – samma soppa. Jag må vara Szalkais täningsprogram tämligen trogen. För det mesta. Men inte när det kommer till fart.

Lätt distans ska gå i 6:00, medelhård i 5:40. Ungefär. Jag springer distanspassen som kroppen signalerar. Och det innebär åtta av tio gånger 5:45. I bra väglag. Lätt eller medelhård kvittar lika. Intalar mig att det är rätt hugget som stucket.

Dagen idag var en typisk 5:45-dag med ett och annat plurr i lervälling. Tjipp-jtipp i skorna. Gick förvånansvärt bra trots gårdagens sena, sena kväll. Nattsudd har sina biverkningar. Men det var det värt.

Musklerna (tror jag) på smalbenens insida fortsätter att trilskas. Protesterar lite smått mellan varven. Samma visa vecka efter vecka. De gnyr etter värre under innebandyn, kanske för att det innebär ett ryckigare tempo. Kanske borde jag kleta på nåt?

Runda: V. Väppeby + Ö. Väppeby – Ål – Veckholm
Sträcka: 6,8
Tid: 39
Hastighet: 5:45

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s