Konfys

Har just nått ett högre stadium. Nirvana kanske. Av total multisportsförvirring.

Arena. Prolog. TC. MTB. Cykeldepå. Orientering. MTB-orientering. Hinderbana. Växlingsdepå. Kanotorientering. Sprintorientering.  Kartor hit och snitslade banor dit.

Nu har jag fyra högar kläder. Fem egenarrangerade mat- och vätskestationer. Tre väskor. Fyra med vätskebältet. Cykel. Kompass. Visselpipa. Första förband. Cykelpump. Hittar inte mina hårsnoddar. Hittar inte logiken heller. Kan den ligga i cykeldepåväskan? Eller under cykelhjälmen?

Vid Zeus, ge mig en enkel löpartävling! En påse överdragskläder. Start.  Och mål.

………………………………………………………………………………………..

 

 

4 tankar om “Konfys

  1. Ha ha ha! ( gott och lite, lite, lite rått skratt). Paddla, trampa och spring och lita på O, så ska du nog överleva!

    Önskar att jag hade kunnat vara på plats och bevittna föreställningen!

  2. Jisses. Ja, då var det mer eller mindre bestämt att multisport inte är något för mig…

    Men du verkar ju ha koll trots inläggsrubriken! Kör hårt och LYCKA TILL på alla de spännande momenten!!

  3. Så här efter loppet kan jag meddela att man inte behöver ens hälften av allt jag packade ner. 🙂 Och att det är lugnt med kartor och annat, i alla fall så länge man inte sprungit och cyklat slut på hjärnan. Men jag lovar att jag skulle vara precis lika stirrig inför en ev. omstart i multisport. Vore suveränt med en scipta (eller vad det nu är de kallas, de som håller koll på allt vid en filminspelning?).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s