Uddevalla ver. 2

Uddevalla city by morning. Inte fullt lika inspirerande som solglitterlöpning längs fjorden. Regngrått dis, sopbilsrally och några ensamma duvor kurande under hamlade lindar. Men en morgonjogg borgar för att jag kan göra hotellfrukosten rättvisa. Och scilla prydd med regnkristaller är vackert. God morgon!

11 tankar om “Uddevalla ver. 2

 1. I Bohuslän har jag aldrig ”varit” eftersom jag inte sprungit där. Däremot avslutade jag för fyrtiotvå år sedan en hundra mil lång cykeltur i just Uddevalla med tältövernattning i en park (!) nära stationen i väntan på morgontåget till Stockholm. Ingen mysig hotellfrukost där.

  Jag antar att du inte är där bara för att springa?

  • Såg ingen park i närheten av stationen (där vi hämtade upp och släppte av kolleger). Kanske har de byggt bort den.
   Löpningen var en fin bonus! Jag var nere på jobb = demodag av eldriven kompaktlastare. Sånt får man också pyssla med som kommunikatör på forskningsinstitut. Omväxling förnöjer!

   • När jag tänker efter var det nog mer som en halvstor gräsplätt, knappast en riktig park. Och när jag tänker efter är det också oklart om jag satte upp tältet eller bara sov i sovsäcken några timmar i den ljusa sommarnatten. Men det var hur som helt mycket länge sen, i en helt annan tid långt före de eldrivna kompaktlastarnas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s