På diagonalen

boulogn

Jag springer diagonalt över Boulognerskogen bara för att få korsa fler broar. Frodigt ormbunksgrönt. Fuktdrypande varmt.Tänker på diagonalen. Dårarnas diagonal. La diagonale des fous. Flämtar som en överhettad hund. Försöker sluta gnissla över att t-shirten klistrar sig mot huden. Är oerhört nöjd över att ingen tvingar mig att springa likt en dåre på Réunion. Yokun Arctic Ultra känns mindre dåraktigt. Så här i juli.

 

2 tankar om “På diagonalen

  1. Bussig sambo som hjälper till att ta snygga bloggbilder…, tänker jag som fått kämpa odokumenterat i Skånehettan utan svalkande vegetation. Tips: bomull klistrar inte, det suger upp svetten. När det gäller långlopp håller jag mig till Stockholm, även om vädret kan vara extremt även där. Jag minns…

  2. 🙂
    Långlopp finns knappast på kartan för mig längre. Egentligen. Men långa utflyktslöp drömmer jag om. Fast kanske ändå inte i Kanada mitt i smällkalla vintern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s